Rólunk - Demandy - Hungary Mérleg Kft.

Cégünk a DEMANDY (Hungária Mérleg Holding Zrt.) több éves múlttal rendelkező, elektronikus mérlegekkel foglalkozó cég, amely partnereivel együttműködve 2011-től jelentősen hozzájárul a vállalkozások  - piac által is elismert - stabil, hosszú távú fejlődéséhez. A cég elektronikus mérlegek széles palettáját kínálja vásárlói számára. Termékeink listája folyamatosan bővül, a kezdeti 4 típus után vásárlóink jelenleg közel 300 féle mérleg közül választhatnak.


Igényünk, hogy szolgáltatásunkkal mind a kiskereskedelmi, mind a viszonteladói megkereséseket kiváló színvonalon teljesítsük a gyors és megbízható szállítással, a felmerült kérések szakszerű, teljes körű kezelésével. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük a viszonteladói és a kiskereskedelmi igények kiszolgálásának színvonalát. A vásárlói elégedettségről kapott visszajelzések és a kiskereskedelmi igények arányának jelentős növekedése is igazolja szolgáltatásunk kiváló minőségét.


Cégünk stratégiai együttműködési megállapodást, vagy kizárólagossági megállapodást kötött a legjobb tíz ázsiai gyártó között jegyzett cégekkel és forgalmazókkal, mint például a Yousheng, az ACLAS, hogy még több minőségi, kedvező áron megvásárolható mérleg juthasson el az európai vásárlókhoz. Számos ázsiai, minőségi mérleget vezettünk be a magyar piacra, melyek közül például az ACS típusú mérlegeink a piac 80%-át lefedik.


Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy vásárlóink igényeit teljes körűen és professzionálisan kiszolgálhassuk. Szolgáltató rendszerünk az Ázsiából történő szállítástól, a Magyarországon történő vásárláson, a készülékek átvételén át, az esetleges szervizelésig minden fázisban teljes körűen kiszolgálja a vásárlói igényeket. Ez, az országokon átívelő szolgáltatási rendszer sikerünk egyik záloga.  


A cég székhelye jelenleg Budapest. Az eddigi kiváló referenciáink eredményeként folyamatosan bővülő felvevő piac gyors és közvetlen kiszolgálása érdekében 2018-ban három leányvállalat is megkezdi működését: Romániában, Szlovákiában és Lengyelországban. Emellett számos partnerünk van Románia, Szlovákia, Horvátország, Cseh Köztársaság és Bulgária területén is.


A jelenlegi több mint 450 partnerünk között Magyarország legnagyobb áruházláncai is szerepelnek. Partnereink között számos önkormányzat, kormányhivatal, egyetemek és egyéb nagy cégek is találhatóak. Az eddigi évek sikeres együttműködései és a számtalan elnyert beszerzési pályázat jelzi cégünk elhivatottságát és professzionális ügymenetét. Munkánk során nem csak a kiskereskedelmi igényeket tudjuk sikeresen kielégíteni, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a viszonteladói megkeresések kiszolgálására is. Tapasztalatunk és szakértelmünk, valamint a gyártókkal kötött megállapodások nyomán a Demandy által benyújtott pályázatok sikere magas színvonalon és a legjobb árakon keresztül garantálják a vásárlóink elégedettségét.


A Demandy a folyamatos szakmai innováció mellett hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra is, melynek keretében sikerének eredményéből nagyobb összeget fordít jótékonysági célokra is. Ennek keretében a cég 2017-ben 3 millió forinttal támogatta a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot.


A cégünk 2016-ban és 2017-ben is megkapta a „megbízható cég” elismerést.